Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

torsdag 21. juni 2012

Lottovinner!

Jeg kommer til å vinne i Lotto ved neste trekning. Sånn er det bare. Elle rettere sagt; sånn må det bare være. Ikke bare drømte jeg hele Lotto-rekken, men jeg har planen klare for hva jeg skal bruke pengene på også.

Jeg skal ikke gå i detaljer. Det ville tatt for lang tid og blitt for kjedelig - 20 millioner kroner er tross alt veldig mye penger - men det blir ny bil. Og null gjeld. Og selvsagt et par nye, fornuftige sko.

Bare kødda.

De kommer ikke til å bli spesielt fornuftige, nei.

Størrelse 38,5 hadde vært kjempefint, altså.


Faktisk tror jeg at jeg kommer til å dra til Paris ene og alene for å kjøpe det paret med sko som den usmakelige og tynne ekspeditrisen (i mangel av et bedre ord) ikke trodde jeg hadde råd til da jeg var i butikken til SELVESTE Christian Louboutin sist.

Hun gadd ikke hente riktig størrelse til meg, hun bare plukket skoen ned fra veggen, ga den til meg og snudde seg for å gå tilbake til puffen hun satt og filte neglene sine på da vi kom. Og det var ikke snakk om å hente sko nummer to.

Da jeg tok på meg den sorte skinnskoen og løftet foten opp for at min mann skulle se hvor mye den kostet og han sa «Prisen står ikke her, det er bare et nummer: 5.949,» skjønte jeg to ting: min mann hadde oversett tegnet for euro, og skrapjernet borte på puffen hadde allerede skjønt at jeg ikke kom til å svi av rundt 50.000 kroner på sko den dagen.

Men det kommer jeg altså til å gjøre allerede i neste uke. Jeg skal tråkke inn med de samme svette joggeskoene og forlange å få se opptil fem, kanskje seks ulike par. Og hvis jeg liker dem, kjøper jeg alle sammen.

Ha! Da tenker jeg hun skammer seg, ja. Skinnfilla.

Jeg har alltid visst at jeg en vakker dag kom til å vinne den store gevinsten. Og på mange måter har jeg jo gjort det allerede. Jeg har en kjærlig familie og en klengete bikkje. Hva mer kan man ønske seg. (Det var et hint til min mann og mine barn med tanke på at jeg snart har bursdag. Man vil jo ha gaver selv om man er stinkende rik.)

Når man er rik - det gjelder i alle fall meg, antar jeg - blir man snill. Veldig snill. Jeg velger derfor å dele neste ukes Lotto-tall med dere. Norsk tipping har så mye penger, så jeg tror det blir nok til alle.

Tallene er (i følge lappen jeg noterte på da jeg våknet) 1, 2, 7, 12, 13, 28 og 33. Det kan hende at 2‘ern er en 5’er og at 13 er 18, men jeg er ganske sikker på at 28 ikke er 29.

Ganske sikker.

Uansett: Lykke til!

Og husk at jeg snart har bursdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar