Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

mandag 23. mars 2015

En mulig sprøytenarkoman royalist

For 17 år siden var min yngste sønn ti timer gammel, og jeg lå og lurte på hvordan dette skulle gå. Så langt har det gått nokså bra, men russetiden gjenstår, så jeg tar ingen seier på forskudd.

Jeg er dessuten litt bekymret for hva jeg kan ha utsatt ham for, og hvilke senskader han vil oppdage når han skal flytte ut av hjemmets brettekantede rede.

Den gang - for 17 år siden - var jeg fast bestemt på å amme, for i tillegg til at det var en effektiv slankekur (og gudene skal vite at jeg trengte å få av de tredve kiloene litt brennkvikt) var det jo så bra for barnet.

Nå viser det seg at det kan ha gjort ham til alkoholiker. I alle fall hvis jeg skal følge logikken til Feminister mot vaksinasjon som mener at vaksiner gjør folk til sprøytenarkomane.

Begge mine barn er selvsagt gjennomvaksinerte, men jeg kan ikke huske at de likte det.Når man tenker over det, burde jo flertallet i befolkningen vært heroinvrak hvis dette var riktig, men man kan jo bare være sikker på én ting som foreldre: Du kommer til å drite deg ut.

Nå merker jeg at jeg er litt bekymret for om han kommer til å bli pillemisbruker, for en gang fikk han et Kongen av Danmark-drops av min bestemor.

For ikke å snakke om risikoen for at han blir royalist.


2 kommentarer:

  1. Ja, du sier noe... men vaksinerte og royalistiske barn er det fineste vi kan ha, tenker jeg. Min niåring er i tillegg puppegal... takk til halvannet år med amming. *ler*

    SvarSlett