Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

lørdag 29. mars 2014

Fy deg, Torvild!

Navarsetes pressesjef angrer. Han har forsvart en løgn, sier han. Han har løyet, sier jeg.

«Liv Signe Navarsete beordret meg til å ljuge for et samlet pressekorps i Norge og samtidig endre innholdet som var sendt ut i forbindelse med hennes tale samme kveld. Partilederen beordret meg til å endre innholdet på våre nettsider (...) «i mediene framkommer slik», var teksten vi fant på. Nei, det var løgn. Løgn som jeg måtte forsvare, og som jeg etterpå angrer på at jeg har forsvart.»

Var det noen som holdt en pistol mot hodet hans? Truet med å kidnappe familien hans?  Vi lever i Norge, ikke i Nord-Korea.


På vegne av alle oss som daglig jobber med å kommunisere budskap fra våre sjefer, sier jeg at Torvild Sveen burde ta lang fart og skamme seg.

Ikke bare har han ødelagt sin egen troverdighet, men han har også gjort sitt beste for å ødelegge vår. Sannsynligvis har han også bidratt til å ødelegge for Senterpartiet og Liv Signe Navarsete, men det er jeg ikke så opprørt over.

Vi lever av troverdigheten vår, vi lever av å vise ryggrad. Ryggrad er noe man har, ikke noe man kan gro selv om man angrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar