Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

fredag 8. august 2014

Fett nok nå

I morges ble jeg vekket av en høy barnestemme. Det er jo normalt søtt, men kanskje ikke så søtt når barnet er den 40-årige sønnen til naboen som står syv meter unna soveromsvinduet mitt og gauler.

Jeg var for trøtt til å forstå hva han sa, men jeg var våken nok til å forstå at han nok ikke snakket om den plastiske operasjonen jeg akkurat lå og drømte om.

"Kutt, kutt, kutt!" handlet nok om noe annet enn flesket mitt. Håper jeg. Hvis det var det han sa, da. Som sagt. Jeg var nokså trøtt.

Du lurer kanskje på hvorfor jeg drømte om plastisk operasjon? Vel. Fem uker uten trening gjør noe med deg. La oss bare si det sånn. Og om tre dager skal jeg inn i kjoler, bukser og skjørt i stedet for bikini og teltkjoler.

Det kommer til å bli en så vond opplevelse at jeg allerede nå føler behov for å trøstespise litt.

*

Jeg drømmer om å være helt perfekt. Unik. Sylslank. Morsom. Smart.

Det er sånn de gjør det, ikke sant? Fjortisene?


Og sånn gjør vi det. Snart femtisene. (BØ!)

Men mest av alt utrolig tynn.

Jeg irriterer vettet av meg over at jeg kjøper blader og leser artikler som forteller meg hvor stilig herreskjortene er akkurat i år (på damer) eller hvor kult det er å bruke boots til superkorte skjørt i høst.

Poenget er nemlig at man kan få alt til å se utrolig kult ut i et glanset magasin hvis man bruker en modell på 14 år som i tillegg er fotoshoppet. Og jeg går på det HVER JÆVLA GANG.

*

Det skal bli utrolig godt å komme tilbake til jobben igjen. Kollegene mine får holde ut at jeg går i teltkjolene mine i en overgangsperiode. Hvis det blir for ille, får jeg heller stikke ut i lunsjen og ta en ørliten fettsuging. Mellom øra.

I går presset jeg min sønn til å lage muffins til meg. Igjen

8 kommentarer:

 1. Det går ikke an å suge inn magen sååå mye som du later som der. Og den magen i teltkjoler...? Komigjena... litt kokett?

  Vi er forresten fler som går på den redigeringen hver gang. Derfor kjøper jeg heller blader med lekre interiør - og får en haug med ikke gjennomførbare ideer for kåken.

  Men alltid lov å drømme!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du! Hallo! Jeg suger inn kinnene! Ikke magen. Dessuten er det baken og spesielt knærne og ørene - herregud ... Jeg har DIGRE ører og enorme komplekser for lår og knær og ... Ja, du skjønner?

   Slett
  2. Knærne, faktisk *ler* Og nei, jeg skjønner ikke. Jeg vil også ha slik mage du har... og man vil jo alltid har hva andre har osv. Joda, men likevel da...

   Slett
  3. Der har du det: Man ønsker seg alltid noe annet.

   Akkurat nå vil jeg ha krøller

   Slett
  4. ... Men det vet jeg at jeg kommer til å angre på to dager etter at jeg kommer fra frisøren.

   Slett
  5. Det er jo bare hår. Hår kan gjøre verden ond og grusom, eller vakker og lys. Men hår er hår og kan alltid gjøres om. Blir nok bra, skal du se :-)

   Slett
 2. Kjenner følelsen, been there, done that! :) Takk for mange hærlige katterkuler!

  Linn

  SvarSlett