Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

onsdag 24. oktober 2012

Keiserinnens nye klær

Jeg hadde trodd at de små guttene og jentene som en gang sto og ropte "Men han har jo ingen klær på!" hadde blitt voksne og fått seg jobb. Men det er ikke noe som tyder på at noen av dem har blitt journalister i den delen av pressen som skal appellere til kvinner.

I dag har klikket meg inn på Dagbladet.no og Min mote: Den nye James Bond-filmen har hatt premiere, og kjendisene har holdt inn magen, sugd inn kinnene og prøvd å takle blitzlyset som best de kan. Noen har vært ordentlig heldige både med smil og stylist, andre ikke så heldige.

Som for eksempel disse to:

Sliten, frøken?

Redd for mygg?

En badekåpe i livredd fløyel og et myggtelt med en paljettbadedrakt?

De eneste som kan roses her, er designerene som faktisk fikk noen til å reklamere for galskapen sin.

*

Jeg må minne meg selv på å ikke være for slem, så jeg iler til og minner om at det første bildet kanskje er av en tapper kvinne som tross smerter etter sin siste brystoperasjon tok på seg slåbroken og karret seg ut av sykesengen. Hvis det er tilfellet, ber jeg om unnskyldning, men hvis det er slik jeg tror (at dama fullstendig mangler stil og bluferdighet) kan hvem som helst hilse henne fra meg og si hahahahahahah.

Det eneste jeg kan tenke meg at damen med myggnettingen kan bruke som unnskyldning er at hun deltar i et veddemål. Hun fikk kanskje valget mellom å overnatte i jungelen med myggnettingen eller bruke den på den røde løperen. 

Jeg hadde faktisk også valgt den røde løperen, så nå har jeg tenkt å holde kjeft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar