Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

mandag 31. desember 2012

Dette er slutten

Dette er slutten. This is the end. C'est la fin.

Sånn. Nå har jeg sagt at det er slutten på to språk jeg kan og ett jeg skal kunne i løpet av 2013. Det er jo ikke slutten, jeg hadde bare så veldig lyst til å begynne med "Dette er slutten" for det er den beste begynnelsen jeg kan tenke meg.

Ikke fordi "slutten er begynnelsen på noe nytt" eller noe annet tåpelig, nei da, bare fordi ordene er så fine. Bare hør på den siste James Bond-sangen:


Akkurat det med å telle til ti er ikke helt min greie, for jeg vil helst gjøre ting med en gang. Som sagt, så gjort, liksom. Så i dag har jeg trosset influensarester og regn, og kjøpt meg en franskbok. To franskbøker, for å være nøyaktig. Og nøyaktig må man jo være. Særlig når det gjelder grammatikk.

"Verber"? Litt usikker på denne E. Trøan, altså.


I løpet av 2013 skal jeg bli bedre i fransk. Jeg skal klare å føre en grei samtale med en obsternasig, liten fransk ekspeditør i Paris mens jeg shopper som ville helvete for alle de pengene jeg ikke har brukt på klær resten av året.

Tenkte det var greit å kjøpe en som hadde tatt innover seg den digitale verden også

Siden dette høyst sannsynlig er det siste blogginnlegget i 2012, vil jeg benytte anledningen til å takke alle dere som har lest ett og annet innlegg i løpet av året. Dere aner virkelig ikke hvor glad jeg blir hver gang jeg ser antall lesere kryper oppover. En ekstra takk til dere som deler og kommenterer enten her på Facebook, Linkedin eller Twitter.

Jeg ønsker dere alle et aldeles fantastisk 2013. Hold på hatten, på verdigheten og på humøret, og vær snill mot dem som er rundt deg. 

Det er et greit sted å begynne.

Håper vi ses her i 2013.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar