Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

Har utsikt, søker innsikt (fotograf: H. Frisch)

mandag 23. september 2013

Snophoroskopet

"Uansett hva du forsøker: I denne uken gjelder det å være tro mot deg selv. Når du bruker energien din på feil måte, vil du meget raskt merke det både på kropp og sjel. Dette blir en uke preget av avslutninger, eller av behovet for å sette klare grenser. Du får en begrensning som du ikke ønsker."

Slik står det skrevet i stjernene. Nærmere bestemt i krepsens tegn, i følge KK.

Hva kan det være? lurer jeg på. Etter mange minutters grubling har jeg kommet til at dette handler om mat. La meg brekke det opp slik at det blir logisk.

*

Uansett hva du forsøker: I denne uken gjelder det å være tro mot deg selv
Selvsagt. Jeg er ikke skapt for slanking. Slanking utgår med ikke så veldig høye kneløft (så det ikke blir for slitsomt).

Når du bruker energien din på feil måte, vil du meget raskt merke det både på kropp og sjel
Ja. De siste ukene har jeg slanket meg på 2:5-metoden: Jeg har fastet i to av ukens syv dager og spist de fem andre. Hvis du ikke har prøvd det, kan jeg fortelle deg at ettervirkningene av lavt blodsukker kan strekke seg over flere dager, og det er et sant under at nøkkelen min fremdeles passer i låsen.

Dette blir en uke preget av avslutninger, eller av behovet for å sette klare grenser
Dessverre. Når jeg nå forlater torturkuren, må jeg si farvel til Dumle, marsipankake, vaffel, is, m&m's, sjokoladekake og lakris. Listen er ikke tilfeldig valgt, den beskriver bare det jeg har stappet i meg i løpet av dagen. Det er antakelig unødvendig å si at jeg ikke har fastet i dag.

Marsipanrosen jeg ikke spiste

Spor etter velmenende kolleger

Du får en begrensning som du ikke ønsker
Dah! Goes without saying. Hvem ØNSKER å slutte å spise snop og kaker, liksom?

*

Krepsen har - i likhet med de andre stjernetegnene - sitt eget ukesmotto. "Lytt til kroppen" er en beskjed fra selveste Universet til meg.

Jeg ble så glad at jeg ikke kunne tro det var sant, derfor tok jeg stikkprøver av noen av de andre tegnene. Skytten har for eksempel "Skap vekst". Det hadde jeg blitt fornærmet av. "Skap vekst". Blæh. "Bli feit"? Er det det de mener?

Jomfruen skal "Ta det rolig". Steinbukken skal "Telle til ti". Tvillingen skal "Gjerne være egoistisk". Min tolkning: "Ikke tren", "Ta en bolle" og "Ta den siste bollen".

Merkelig at alle sammen har noe med slanking eller ikke-trening å gjøre, tenker jeg og sjekker et par til.

Vannmannen: "Ta imot". Løven: "Gå nye veier". Vekten: "Stå fast". Tyren: "Vær åpen".

Hva gir du meg? "Ta imot ... en bolle", "Gå nye veier ... ikke løp", "Stå fast ... på den vekten du har" (den var jo temmelig selvforklarende, forresten) og "Gap".

*

Min konklusjon etter denne superenkle forskningen, er at Universet er mer opptatt av snop, slanking og vekt enn det man hittil har visst. Det er godt å vite: Universet er på vår side, damer. Alle vet jo at kvinners aller, aller høyeste ønske ikke handler om smykker, klær, vesker eller sko. Vi vil spise så mye vi vil uten å legge på oss. Det er toppen av lykke.

I påvente av evig lykke tar jeg nok en Dumle og hører klart og tydelig at kroppen min vil legge seg på sofaen. Ordre fra Universet kan man ikke se bort fra. Det kan være farlig.

Spor etter snop

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar